Divali’s Tour & Adviesbureau reisvoorwaarden:

 1. Alle tours zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Er kunnen tariefswijzigingen plaatsvinden afhankelijk van hoog en laag seizoen of koersschommelingen.
 2. Divali’s Tour & Adviesbureau is niet aansprakelijk voor de gevolgen die onstaan door overmacht situaties zoals vlucht annuleringen, schema wijzigingen, nood situaties door de airlines.
 3. U dient er zelf nog voor te dragen om in het bezit te zijn van de juiste reisdocumenten. Dit geldt o.a. voor paspoort- en visumvereisten en/of eventueaal verplicht retour-/doorreisticket voor de landen die u gaat bezoeken of waar u een moeielijke overstap of tussenlanding maakt. Voor het inwinnen van informatie kunt u ten alle tijden op kantoor langs lopen dan zullen wij samen met u des betreffende ambassade contacten.
 4. Na het boeken en bevestigingen van de reis ontvangt u een nota met bijbehorende informatie. Leest u die goed voordat u akkoord gaat met alle reisvoorwaarden.
 5. Na ontvangst van bevestiging dient u een aanbetaling van ten minste 50%  te doen mits anders afgesproken. Een reservering is alleen geldig indien de aanbetaling is gedaan. Ingeval u de aanbetaling doet na de afgesproken datum is Divali’s Tour & Adviesbureau niet aansprakelijk voor tariefsveranderingen.
 6. In geval als u een last minute booking, aktie of non-refundable tarief boekt dient de gehele reissom na bevestiging betaald te worden. Bij aktie of last minute tours vindt er geen restitutie plaats mits de regels van de tarieven anders vermeld zijn.
 7. De passagier dient bij vertrek en gedurende de reis in het bezit te zijn van de nodige vaccinaties. Gelekoorts is een vereiste.
 8. Divali’s Tour & Adviesbureau is niet aansprakelijk voor gevolgen die voortvloeien indien u geen vaccinatie heeft nagelaten voorafgaand aan de reis van en naar Suriname.
 9. De reiziger dient op eigen kosten een reis en ongevallenverzekering en/of annuleringsverzekering af te sluiten.
 10. Divali’s Tour & Adviesbureau behoudt zich het recht bij overmacht situaties /onvoorziene omstandigheden of om veiligheidsredenen,wijzigingen aan te brengen in het tourprogramma of de reis te verschuiven. Bij ons staat veiligheid op de eerste plaats en daarmee zullen wij geen grappen maken. Onder overmacht situatie verstaan wij het volgende: onvoorziene gevallen/situaties ontstaan uit natuurrampen of via de overheid waarbij Divali’s Tour & Adviesbureau geen enkele invloed uit kan oefenen.
 11. Divali’s Tour & Adviesbureau kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele vertragingen en/of annuleringen van vluchten door de airlines geldende ook voor Uw bagage.

Populaire Tours